Club van 50

club-van-50Om onze club financieel te kunnen ondersteunen is de Club van 50 opgericht.
De Club heeft als doel om bij te dragen aan de extraatjes voor de club waar niet direct budget voor is maar wel uiterst welkom zijn.

Los van het bestuur van TVO maar wel in overleg worden jaarlijks een aantal doelen opgesteld waar onze bijdrage aan besteed gaat worden.
Leden, andere commissies en het bestuur zijn vrij om verzoeken in te dienen bij de Club van 50.

Als lid van de Club van 50 krijgt ieder lid een naambordje op het bord in de kantine, een vermelding op de website en ieder najaar een uitnodiging voor de Club van 50 “vergadering” waarin de nieuwe doelen besproken worden. Deze vergadering zal een feestelijk tintje hebben en wordt in de vorm van een hapje en drankje ondersteund door TVO.

De eerste leden hebben zich inmiddels aangemeld. en we streven ernaar om op korte termijn de eerste 50 leden te mogen verwelkomen.

Doe je ook mee ?

Draag je onze Tennisvereniging ook een warm hart toe, geef je dan via onderstaand formulier of via clubvan50@tvommoord.nl op.

Na ontvangst van je aanmelding ontvangen we graag je bijdrage van 50,- op rekening nummer ¬†NL79INGB0003285831 t.n.v. TVO onder vermelding van “Club van 50” en je naam.

Binnenkort wordt ook een automatische incasso gestart. Voor volgend jaar hoeft er dus niet meer overgemaakt te worden. Wil je volgend jaar onverhoopt toch niet meer meedoen dan is afmelden voor 31 december voldoende.

Ook als zakelijke sponsor kun je meedoen, er kan een zakelijke factuur gemaakt worden voor je bijdrage.

Voor vragen & opmerkingen:
Stefan van Rees
clubvan50@tvommoord.nl