Nieuws

Zaterdag 28 april en vrijdag 7 september 2018: Besloten feest in clubhuis.

Op bovenstaande zaterdag- en vrijdagavond is het clubhuis afgehuurd voor een besloten feest en dus niet toegankelijk voor de leden.

Besloten feest

 

 

 

 

 

 


Rick Bos genomineerd voor “Verenigingsleraar 2016”

Jaarlijks wordt op gezamenlijk initiatief van de KNLTB en de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren (VNT), de landelijke verkiezing “Verenigingsleraar van het jaar” gehouden. Spelers, Commissieleden, tennisscholen en collega’s kunnen hun leraar voordragen.

Vanuit het Bestuur, Technische Commissie en de jeugdcommissie hebben wij Rick Bos ingeschreven voor deze verkiezing. Met deze inschrijving wilden wij als vereniging Rick erkenning geven voor de kwaliteit van zijn lessen en trainingen en de wijze waarop hij een positieve bijdrage levert binnen de vereniging. Rick zijn tennislessen zijn zeer geliefd, zowel bij de jeugd als senioren. Jeugd is tevens de grote drijfveer voor Rick . Naast al zijn werk betreffende de tennislessen toont Rick een enorme passie voor de sport en is hij actief betrokken binnen de vereniging. Hij maakt deel uit van diverse commissies binnen de vereniging, organiseert jaarlijks een zeer succesvol tenniskamp en diverse andere activiteiten en daarnaast is Rick de grote initiator van het zeer succesvol Transtar Open.

Inmiddels is bekend geworden dat Rick bij de laatste 3 nominaties zit en dus een grote kans maakt op de titel “Verenigingleraar van het jaar”. De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden op vrijdag 16 december 2016 tijdens het KNLTB Trainerscongres. Dit congres vind plaats in Ahoy Rotterdam tijdens het Lotto NK Tennis.

Wij wensen Rick enorm veel succes bij de finale………!!!!

collage

Tussenstand vrijdagavond interne competitie:

Dit is al weer de laatste tussenstand van de MIX competitie. Nog 1 wedstrijd te gaan voor de finale. Er kunnen/zullen slechts nog wat kleine verschuivingen plaatsvinden!

Wat doen we volgende week? Allereerst zullen we de laatste wedstrijd uit de poule spelen. Dat betekent dat poule A weer start om 19.00 uur en poule B om 19.45 uur. Vervolgens wordt de stand opgemaakt en zullen om 20.30 uur de nummers 8, 7, 6 en 5 uit beide poules tegen elkaar spelen. Om 21.15 uur zullen de nummers 4, 3, 2 en 1 uit beide poules het tegen elkaar opnemen en dan weten we om 22.00 uur wie zich een jaar lang kampioen van TVO mag noemen!

tussenstand-vrijdagavond-dag-3

Van Commissie Baanonderhoud:

herfstbladeren-2De bladeren zijn nu echt gaan vallen!

Als jullie de komende tijd gaan tennissen zouden jullie dan eerst de bladeren willen wegharken zodat deze niet al te veel vergruizen met het zand!!

baanborstelVanaf 14 oktober a.s. hebben wij iedere vrijdagochtend baanonderhoud van 09.00 uur t/m 11.00 uur.  Binnen deze tijd kan er even niet getennist worden.

Wij hebben de werkzaamheden aan de banen twee uurtjes vervroegd omdat het qua tijd beter uitkomt voor het vrijwilligersteam gezien er dan nog tijd rest voor andere werkzaamheden. Wij kunnen dit doen tot dat Rick weer buiten les gaat geven.

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met commissie baanonderhoud.

Van het bestuur:

De eerstvolgende bestuursvergadering is op 14 november 2016. Mocht u agendapunten hebben dan verzoeken wij u dit voor 09 november a.s.  in te dienen via secretaris@tvommoord.nl

Koninginnenteam kampioen Najaarscompetitie 2016

Ons damesteam 50+ t.w. Conny, Elly, Trees en teamcaptain Mia is kampioen geworden. In de nieuwsbrief een verslag van hun finaledag. Van harte gefeliciteerd meiden!!

team-mia

Clubkampioenschappen 2016

Tussen 19 juni en 03 juli vonden de clubkampioenschappen plaats voor enkel en dubbel. De weergoden waren op onze hand en hebben leuke en spannende partijen kunnen aanschouwen. Het organiseren van zo’n evenement kan heel veel voet in aarde hebben, je moet immers rekening houden met de wensen van iedere deelnemer. Mario Klaver en Jeroen de Heij hebben er iets geweldigs van gemaakt en terecht dat zij op de finaledag in het zonnetje zijn gezet. De finale dag was de perfecte dag om buiten de clubkampioenen ook andere kanjers naar voren te roepen want in de voorjaarscompetitie hadden we immers 2 kampioensteams die nog gehuldigd moesten worden. Om het feest compleet te maken extra aandacht voor 3 super vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor onze vereniging.

Astrid en Marcel Clubkampioenen 2016De clubkampioenen voor dit jaar zijn Marcel Weijers en Astrid Dauthe

Wie daagt ze volgend jaar uit?

Finale Vrijdagavond competitie

Vanaf 10 juni werden er op 4 vrijdagavonden de onderlinge competitie gespeeld voor heren- en dames dubbel.  Iedere avond moest er door de koppels twee keer een partij van 45 minuten gespeeld worden. Bij de dames waren het Wil Struijk en Moniek Fransens  die vanaf dag 1 de leiding namen. Toch bleef het tot het laatst spannend wie met de hoogste eer zou gaan strijken want het verschil tussen de nummers 1 t/m 3 was niet erg groot. Op de finaleavond werd Wil vervangen door Trees de Jongh en werd de eerste plaats behouden al was het wel een spannende partij. Bij de mannen daar en tegen waren het Harry Vermeulen en René Komduur die de kop namen en per wedstrijddag werd hun gamesaldo steeds meer en meer. Ondanks dat wordt er toch een finale gespeeld maar die eerste plaatst stonden zij niet af. Zoals altijd waren alle avonden super gezellig en werd de innerlijke mens weer enorm verwend door Wil en Connie, dankjewel dames!

Wil (Trees), Moniek, Harry en René van harte gefeliciteerd!vrijdagavond competitie

Kampioenen voorjaarscompetitie 2016

Wij kunnen met trots vermelden dat we twee teams in ons midden hebben die kampioen zijn geworden van de voorjaarscompetitie 2016. Hun verslagen lezen jullie in de eerstvolgende nieuwsbrief maar de foto’s willen we wel alvast delen! Team Joyce Vrielink en team Chiel van der Zwet van harte gefeliciteerd met deze titel!!

kampioenen team Joyce

kampioenen team Chiel

 

“Ons Kluppie 2015”

Uit de vele inzendingen voor “Ons Kluppie” was TVO één van de genomineerden! De aanmeldingen waren dit jaar gevarieerd en zeer sterk dus geweldig dat we bij de beste 10 zaten. Helaas niet de titel maar een leuke ervaring rijker.

Klik op onderstaande link voor het promotiefilmpje en radio opnames die door RTV Rijnmond waren gemaakt.

RTV Rijnmond

Klik op onderstaande link voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief-november-2016

Klik op onderstaande link voor het barrooster

barrooster

Dringende oproep bar team

Beste tennisvriend(in),

Heb jij een paar uurtjes per maand over voor TVO? Geef  je dan nu op voor het serviceteam. Sluit je aan bij deze gezellige ploeg mensen. Zo blijft het concept behouden en kunnen we de gezellige sfeer bij TVO voortzetten. Dus aarzel niet maar geef je op.

Dus geef je bij mij op, per mail aan Nathalie Sierra (barteam@tvommoord.nl)

vermeldt in die mail:

 • je naam en telefoonnummer.
 • welke dag je doordeweeks beschikbaar bent.
 • of je eventueel tijdens evenementen, zoals competitie en toernooien, beschikbaar bent.
 • eventuele bijzonderheden.

Wat wordt er verwacht van een service lid:

 • je wordt ingeroosterd voor een bardienst voor doordeweeks en / of weekend
 • al naar gelang hoeveel serviceleden er zijn is het aantal keren afhankelijk, er wordt rekening gehouden met een maximum aantal, ons streven is maximaal 2 keer per maand.

Wat houdt bardienst onder andere in:

 • openen van hekken/deuren/kleedkamers
 • aandoen van de verlichting van de banen
 • serveren van drankjes
 • bijvullen voorraad
 • serveren van hapjes/snacks/broodjes
 • schoonmaken vaatwerk
 • opmaken van de kassa en afsluiten.

Wat krijg je er voor terug:

 • waardering voor je inzet van alle medeleden
 • contact maken met alle leden
 • leuk vrijwilligerswerk in een sportieve, gemoedelijke maar vooral gezellige omgeving
 • cursussen volgen voor sociale hygiëne/ reanimatie/ ehbo
 • jaarlijks wordt je uitgenodigd voor een gezellig service uitje

Wij hopen veel aanmeldingen te ontvangen zodat we verder kunnen met het regelen van de bardienst op deze wijze.

Met vriendelijke groet,

Karin Suvaal en Harry Duinkerke