Sponsoring

Mogen wij ons zelf even voorstellen ?

Tennis Vereniging Ommoord bestaat sinds 1 mei 1971 en is gelegen op een unieke locatie in Ommoord, de Ommoordsehof 4, 3056 JR Rotterdam, met vier goed onderhouden smashcourt banen met kunstlicht een gezellig clubhuis. TV Ommoord telt thans ruim 400 leden.

TVO-ers zijn trots op hun vereniging. Het motto van de vereniging is “gezonde sportiviteit” aangevuld met een grote dosis gezelligheid.

Hoe kunt u TVO sponsoren !

TVO is op zoek naar sponsors. Als u denkt hierin een bijdrage in te willen leveren, dan juichen we dat ten zeerste toe. U kunt deze gezellige en financieel gezonde tennisvereniging op verschillende manieren financieel ondersteunen:

  • Door middel van een advertentie op onze website en/of in ons open toernooimagazine. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende groottes.
  • Door middel van het laten plaatsen van uw firmanaam op een van de groene doeken rondom de banen.
  • Door middel van het verbinden van uw firmanaam aan één van de evenementen die TVO ieder jaar organiseert, zowel op kleine als op grotere schaal.
  • Door middel van specifiek maatwerk. Uiteraard willen we heel graag meedenken in een originele manier van sponsoren.

Tot slot

We willen hier graag met u van gedachten wisselen!! Schroom niet om contact met de sponsorcommissie op te nemen over prijzen en/of meer specifieke informatie.

Namens de sponsorcommissie, Sander Kolleman                                                          sponsoring@tvommoord.nl                                                                                                             Tel: 010-220 53 53