Verbouwing (uit de oude doos)

Verbouwing fase 2

Op maandag 11 januari 2016 is het zover, we gaan weer verbouwen! Die dag beginnen de voorbereidingen voor fase 2 en dit houdt in dat, in navolging van het consumptiegedeelte, nu de sanitaire afdeling van ons clubhuis wordt aangepakt. 

Wij willen jullie kort informeren over de gang van zaken vanaf 11 januari. Op die dag worden de Dixi’s ( noodtoiletten ) en de afvalcontainer geleverd. Zodra deze er zijn kan met de sloop van het huidig sanitair worden begonnen. 

Het plan is om de huidige scheidingswand tussen sanitair en consumptiegedeelte zo lang mogelijk te laten staan om stofvorming te beperken en het zicht op de bouw enigszins weg te nemen. Alle huidige wanden tussen de kleedkamers en toiletten worden weggehaald en er komt een geheel nieuwe indeling zoals jullie wellicht nog kunnen herinneren tijdens de presentatie op de algemene ledenvergadering vorig jaar. De bedoeling is om de toiletten als eerste klaar te krijgen zodat we deze snel weer kunnen gebruiken. Het zou mooi zijn als we voor de algemene ledenvergadering van 19 maart klaar kunnen zijn. De werkzaam- heden worden uitgevoerd door een team van vrijwilligers welke eerder ook al bezig zijn geweest in fase 1. Echter ligt nu de coördinatie in handen van Marco ten Hove, de aannemer binnen onze vereniging. Hij zal de vrijwilligers grotendeels begeleiden en sturen in de werkzaamheden en zal de specialistische klussen zelf uitvoeren.  

Wij begrijpen dat het de komende maanden rommelig zal zijn rond ons clubhuis maar wij proberen er voor te zorgen dat er gewoon en gezellig getennist kan worden en uiteraard de kantine weinig hinder zal ondervinden van de verbouwing.  

De komende week zal er een bouwtekening in ons clubhuis komen te hangen waarop te zien zal zijn hoe alles gaat worden.  

Tot slot wensen wij iedereen een hele fijne jaarwisseling toe, een sportief maar met name een gezond 2016 ! 

De Restylecommissie

De laatste loodjes

t2De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de vloer, verlichting en de voorbereidingen voor de nieuwe bar. De vloer is prachtig en de verlichting en de nieuwe bar sluiten er perfect op aan!
Op dit moment (24/3/2015) wordt de nieuwe tap ingebouwd en worden de koelingen aangesloten.

 

t4Ook de nieuwe banen zijn inmiddels gereed. De laatste hekken zijn geplaatst en de aannemer heeft de banen opgeleverd aan de club. Spelen maar !

We laten niet meer details zien, die zien jullie zondag 29 maart op het
“openings feest” waar de banen en het clubhuis officieel geopend zal gaan worden.

 

Week 4, 5 & 6,  16/2  – 8/3

Het gaat nu echt hard. De aannemer is begonnen met de opbouw van de banen, de nieuwe lichtmasten staan te blinken en rondom is er een nieuw voetpad aangelegd.

Ook binnen is het klusteam begonnen met de opbouw. Schilderwerk is gedaan, de afspraken voor de nieuwe bar zijn gemaakt en deze week komt er een nieuwe vloer.

Week 2 & 3,  27/1  – 15/2

(Klik op foto voor vergroting)

Onze oude vertrouwde banen zijn inmiddels helemaal verdwenen. Na het verwijderen van de toplaag is men begonnen met het opruimen van de betonnen ondergrond. De aannemer is zelfs al begonnen met de voorbereidingen en egaliseren van de ondergrond voor de aanleg van de nieuwe banen.

34663pub 34665pub 34669pub 34671pubIMG_4035 baan1

De oude lichtmasten zijn verwijderd en er zijn nieuwe glimmende masten voor in de plaats gekomen.

IMG_4033 IMG_4031 IMG_4030 IMG_4029

In het clubhuis heeft het klusteam ook niet stil gezeten. Er wordt druk geverfd en de laatst voorbereidingen voor de nieuwe bar worden uitgevoerd.

IMG_4028 IMG_4027 IMG_4026 IMG_4025

 

Week 1 – 26 januari 2015

(Klik op foto voor vergroting)

IMG_3998Het is zover ! De grote verbouwing is begonnen. Na maanden van overleg en voorbereidingen is er begonnen met de aanleg van de nieuwe banen en het clubhuis.

Op maandag 26 januari is men begonnen met de nieuwe banen. De hekken rondom de banen zijn verwijderd en de netten zijn opgeruimd.

IMG_4001Aan de zijkant van baan 4 is een toegang gecreëerd waar de aannemer met groot materieel toegang heeft tot ons terrein.

Het gaat snel, volgende week zal men waarschijnlijk al beginnen met het slopen van de banen !

Ondertussen zijn de werkzaamheden in het clubhuis ook in volle gang.
IMG_4002Omdat er nog geen positief antwoord is ontvangen over onze subsidie aanvraag is besloten vast te beginnen met het renoveren van het kantine gedeelte. De bar, verlichting, wanden en vloer gaan hierbij vervangen worden. Vol enthousiasme werd er door een team vrijwilligers de afgelopen week hard gewerkt. De bar, de kasten en de vloer zijn inmiddels verwijderd. Elektra is opnieuw aangelegd en IMG_3439de voorbereidingen voor de nieuwe bar en nieuwe vloer schieten al flink op. Inmiddels zijn ook de keuzes gemaakt wat betreft de stijl van de nieuwe bar, de vloer en de look van de nieuwe wanden. Deze nieuwe stijl zullen we de komende weken gaan zien in ons “nieuwe” clubhuis.

IMG_3995 IMG_3994 IMG_3993 IMG_3992
IMG_3444 IMG_3443 IMG_3441